Simultaantolken op afstand

Clevercast lets you add any number of audio translations to a live stream. Interpreters can be anywhere in the world. They can watch the live stream and translate it in real-time via their browser. The result is a multilingual live stream that is available globally on every device and platform.

Person doing remote simultaneous interpretation

Voordelen van Translate@Home voor organisaties

Translate@Home (T@H), onze bekroonde RSI-oplossing, is ontworpen in samenwerking met tolken, zodat iedereen het zonder training kan gebruiken. Tolken hebben alleen een goede internetverbinding, computer en headset nodig.

Snelle implementatie

T@H kan in een mum van tijd op elke locatie worden gebruikt. Log in op het Clevercast-platform en kopieer de uitzendlink naar uw encoder, kies de talen en deel de beveiligde links met de tolken.

Lage kost

Tolken hoeven niet te reizen. Dure apparatuur zoals tolkcabines en een complexe opstelling zijn niet nodig. Een goede internetverbinding en een headset volstaan.

Onbeperkt aantal talen

T@H maakt simultaan tolken naar een onbeperkt aantal talen mogelijk. Tolken kunnen samenwerken aan één of meerdere talen. Met de relaisfunctie kunnen ze naar collega’s luisteren.

R

Gebruiksgemak

Clevercast vereist geen geavanceerde kennis of eerdere ervaring met het platform. Onze interfaces zijn intuïtief en zelf-gedocumenteerd. En als je toch hulp nodig hebt, kun je rekenen op onze ondersteuning.

Meertalige videospeler

Het gebruik van onze meertalige speler is eenvoudig: kopieer de embed-code van Clevercast naar uw website of platform. Wanneer uw evenement begint, verschijnt de livestream automatisch in de ingesloten speler.

Overal vandaan uitzenden

Je kunt uitzenden met elke encoder (bv. OBS Studio, Wirecast, vMix) of in-browser studio (bv. Streamyard). Je kunt zelfs je Zoom-, Teams- of WebEx-vergadering restreamen.

Vertrouwd door toonaangevende merken en bedrijven over de hele wereld

Zie hoe het werkt

Gebruiksvriendelijk voor elke tolk

De interface van Clevercast voor simultaantolken op afstand is intuïtief, gebruiksvriendelijk en rijk aan functies. Tolken hebben geen training nodig. Het volstaat om ze vooraf even te laten testen, zodat je kunt vaststellen of hun internetverbinding en het volume van hun headset in orde zijn.

Natuurlijk heeft Clevercast alle geavanceerde functies om samen te werken, zoals een overdrachtsprocedure, dynamische tolkrelais, schakelen tussen talen, enzovoort.

Waarom kiezen voor Clevercast?

Uitgebreide functieset

Clevercast heeft alle benodigde functies voor live en on-demand videostreaming, beheer, distributie, monetarisatie en analyse. Wat uw projectbehoeften ook zijn, wij hebben alles.

Onze aanpasbare HTML5-speler kan eenvoudig worden embed op elk apparaat en platform. Kopieer gewoon de embed-code van Clevercast.

Volledig redundant

Clevercast ondersteunt een volledig redundante opstelling. Onze speler detecteert het automatisch als de hoofdstream onbeschikbaar wordt en schakelt over naar de back-up stream. Op deze manier valt de livestream niet uit als er een probleem is met de encoder of het lokale netwerk.

Branded meertalige videospeler

Onze responsieve HTML5-speler kan naar wens worden vormgegeven. Je kunt een posterafbeelding weergeven vóór de livestream, interactieve berichten weergeven in een overlay en nog veel meer. Werkt perfect in elke browser op desktop en mobiel.

Realtime streaming naar deelnemers ter plaatse

Iedereen die deelneemt aan een vergadering, conferentie of evenement – op de locatie of thuis – kan zonder vertraging naar de vertaling luisteren. Met Clevercast kun je ze een privélink sturen van de realtime audio- of videospeler.

Opnemen in de cloud en VoD-conversie

Clevercast maakt een server-side opname van de meertalige livestream. Het ondersteunt ook conversie naar een meertalige Video-on-Demand, die ook kan worden embed.

Toegankelijkheid stream beperken

Je kunt bepalen wie je livestream kan bekijken door witte en zwarte lijsten te configureren voor landen, domeinen en IP-adressen. Verschillende instellingen zijn mogelijk voor elke livestream.

Gedetailleerde analytics

Ons dashboard informeert je in realtime hoeveel kijkers er kijken en uit welk land. Na afloop van de livestream geeft het gedetailleerde inzichten in het gedrag van je kijkers.

Simulcast streams in één taal

Met Clevercast kan je simultaan getolkte streams doorsturen naar externe platformen, zoals YouTube, Facebook en Twitter. Op deze manier kun je de video simulcasten met een audiotaal naar keuze.

Simultaantolken als beheerde dienst of SaaS-oplossing

Clevercast kan worden gebruikt als SaaS-oplossing. Voor degenen die er de voorkeur aan geven, bieden we het ook aan als een beheerde service. We werken samen met vooraanstaande taaldienstverleners om de beste tolken voor jouw evenement te vinden.

Beheerde service

We zoeken tolken, helpen je bij het beheer van het evenement en bieden assistentie tijdens de livestream. Zo zorgen we voor een optimale kijkervaring met simultaanvertolking van de best mogelijke kwaliteit.

Zelfbedieningsoplossing

Clevercast is een SaaS-platform waarmee je je eigen tolken op afstand kan inhuren. Bestel een plan op basis van je behoeften. We bieden ook premium ondersteuning aan voor een gegarandeerde responstijd en serviceniveau.

Streaming met adaptieve bitrate

Naadloze HD-streaming
naar een wereldwijd publiek

Clevercast begint waar andere oplossingen voor tolken op afstand eindigen. In plaats van ons te richten op een beperkt aantal deelnemers in een gecontroleerde omgeving, staan onze livestreams open voor een onbeperkt aantal wereldwijde kijkers.

Ze worden geleverd via het Akamai CDN met edge servers over de hele wereld.

 

Clevercast transcodeert uw uitzending automatisch naar meerdere resoluties voor adaptive bitrate streaming.

Dit maakt full-HD-streaming mogelijk, terwijl het ook vloeiende streams levert aan kijkers met kleine schermen of slechte internetverbindingen. Clevercast ondersteunt ook redundante opstellingen met automatische failover door de speler.

Nu aan de slag

Begin vandaag nog met livestreamen met een oplossing naar keuze. Geen creditcard nodig.

Of contacteer ons voor meer info.