Hoe werkt facturatie?

Hoe werkt facturatie?

Alle vermelde prijzen gaan uit van een jaar-contract en jaarlijkse facturering, waarmee u voor de komende 12 maanden vooruitbetaalt. Als er tijdens een bepaalde maand overgebruik is, wordt dit op het eind van die maand in rekening gebracht. Om overgebruikskosten te voorkomen, kan u altijd extra middelen aan uw formule toevoegen, waarna wij u een rekening voor het verschil zullen sturen.

Als alternatief kan u een maandelijks contract en/of facturering aanvragen, wat tot 15% toeslag op alle vermelde prijzen zal leiden. In dat geval krijgt u aan het eind van elke maand een factuur, die ook eventueel overgebruik voor die maand zal bevatten. Ook in dit geval kan u overgebruikskosten vermijden, door extra middelen aan uw formule toe te voegen voor het eind de maand.

Tenslotte laten onze Enterprise formules ook campagne-contracten toe met een periode van meerdere maanden. In dit geval wordt overgebruik slechts eenmaal berekend, aan het eind van de campagne-periode. U ontvangt slechts één enkele factuur, na het einde van de campagne-periode (inclusief overgebruikskosten, indien gemaakt). Vanwege de aard van dit contract zullen de prijzen voor CDN-bronnen (bandbreedte, opslag, transcoding) meer dan 15% hoger zijn.